De Buitenvrouw kookt

De Buitenvrouw kookt

Beste Silodam-buur,

De afgelopen maanden heb ik met veel plezier en liefde voor je gekookt. Parallel daaraan ben ik druk geweest met een nieuw initiatief: ik open binnenkort een lunchroom in bedrijfsverzamelgebouw Da Vinci (gelegen naast de Haarlemmerweg, vlakbij de molen). Uiteraard laat ik je weten wanneer ik daar open ga en hoop ik je daar te verwelkomen.

Dat betekent dat ik per direct stop met de catering op de Silodam. Tenzij je een etentje, gezelschap hebt en wilt dat ik voor jullie kook. Laat me dat dan tijdig (liefst minimaal een dag van tevoren, maar hoe eerder hoe beter) telefonisch weten.

 

 

En dan de wijnen nog even op een rijtje:

WIT:

  • Vermentino Toscana – appel met zoetje – 2019 – Toscane – Italië
  • Lacort – 2019 – La Rioja – Spanje

ROSÉ:

  • Château Barbebelle – framboos, rode bes, bloemige tonen – Aix en Provence – Frankrijk

ROOD:

  • Lof – fruitig met houtrijping – 2017 – Bierzo – Spanje
  • Cèdre Héritage – bosfruit, droog en sappig – Malbec – 2019 – Cahors – Frankrijk
  • Tijdelijk uitverkocht: Luis Cañas – stevige volle crianza – 2017 – La Rioja – Spanje

Heb je nog borden van mij, dan help je me enorm als je die voor de deur zet: 387.

Ik zie ernaar uit je in mijn lunchroom te begroeten.

Blijf gezond, blijf bewegen en verwen jezelf met lekker eten,

Judith (387)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *