Over mij

Koken en eten zijn voor mij een belangrijk onderdeel van mijn dagelijks leven. Ik ben opgegroeid in een Surinaams gezin in Noord-Holland. Mijn moeder (Oma Kate) heeft ons opgevoed met Pom, Bakkeljauw en Moksi-alesie, maar ook met oesters, asperges en een goed glas wijn.

Tijdens het samen koken en eten, is ook samen praten belangrijk. Dat is waarom ik keukentafelgesprekken organiseer. Ik begeleid gesprekken op basis van de opleiding Professioneel Communiceren die ik bij Phoenix volg.

In 2017 ben ik &Judith gestart. De bedrijfsnaam begint met & omdat ik altijd samenwerk met anderen: deelnemers aan mijn workshops, kookstudio’s, collega’s en natuurlijk familie. Vanuit mijn cultuur is het logisch dat de familie komt helpen als er gekookt wordt: samen eten is samen koken.

Tot slot in het kort mijn loopbaan: ik heb allround catering ervaring opgedaan bij een kleine allround cateraar in de Amsterdamse Jordaan. Parallel daaraan volgde ik de middelbare hotelschool in Amsterdam. Daarna heb ik mijn cateringervaring uitgebreid als manager bij o.a. HMS Host Schiphol en eventmanager bij ABN AMRO Private Clients.

Op woensdag 13 juni 2019 ben ik geïnterviewd door AmsterdamFM. Vanaf minuut 12 kun je hier het interview beluisteren: