Workshops

Workshops

Wil je je repertoire aan recepten uitbreiden? Vind je koken leuk maar zou je je snijtechnieken willen uitbreiden? Ben je (net als ik) op zoek naar groentegerechten die eenvoudig, verrassend en voedzaam zijn? Heb je jaarlijks fruit uit je eigen tuin en wil je andere manieren leren om dat in te maken?

Kijk dan ‘ns in de agenda om te zien of er een workshop gepland staat die aan je behoefte voldoet. De workshops die ik zelf organiseer hebben een zogenaamde open inschrijving; je komt alleen of met enkele bekenden. In een klein team verzorg je een gerecht of een gang. Na het koken gaan we gezamenlijk aan tafel en genieten van wat iedereen heeft klaargemaakt.

Mocht de workshop die je zoekt er niet tussen staan, neem dan contact met mij op.

Ik verzorg ook workshops voor gezelschappen, bijvoorbeeld vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje/teambuilding, voor kookclubs die de Surinaamse keuken willen verkennen of serviceclubs (Rotary, Lions) die zo geld in willen zamelen. Neem voor zo’n workshop contact op.