Inmaken & Conserveren

Inmaken & Conserveren

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Inmaken vind ik een heerlijke, zen-achtige bezigheid: geconcentreerd en met creativiteit kijken naar wat ik kan maken van groenten, fruit en kruiden. Mijn filosofie is dat voeding meer is dan eten. Vandaar dat ik in mijn werk gebruik maak van natuurlijke en liefst lokale ingrediƫnten.

Njudith producten zijn te koop via deze site (stuur een mailtje met je bestelling), bij Zoet en Zuur (Bos en Lommer) en op markten (zie agenda hiernaast waar en wanneer we op de markt staan).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] Hieronder tref je een overzicht aan van producten die ik maak.

Producten die het hele jaar te koop zijn:

  • Surinaamse gemberbier (limonade)
  • Markoeza (passievruchtlimonade)
  • Orgeade (amandelsiroop)
  • Mango salsa chutney
  • Appelsambal
  • Papayasambal
  • Piccallilysambal
  • Pom (koelvers geseald)
  • Bojo (diepvries)
  • Zoute lemmetje

Producten die seizoensafhankelijk verkrijgbaar zijn:

  • Dulche de membrillo (kweeperengelei)
  • Fruitleer
  • Vlierbloesemlimonade