Over mij

Over mij

Koken en eten zijn voor mij een belangrijk onderdeel van mijn dagelijks leven. Ik ben opgegroeid in een Surinaams gezin in Noord-Holland. Mijn moeder (Oma Kate) heeft ons opgevoed met Pom, Bakkeljauw en Moksi-alesie, maar ook met oesters, asperges en een goed glas wijn.

Begonnen in 1984 bij een kleine allround cateraar in de Amsterdamse Jordaan. Parallel daaraan volgde ik de middelbare Hotelschool in Amsterdam. Daarna heb ik mijn ervaring opgedaan bij o.a. HMS Host Schiphol (manager) en ABN AMRO (event manager). In 2017 heb ik &Judith opgericht. De bedrijfsnaam begint met & omdat ik altijd samenwerk met anderen: deelnemers aan mijn workshops, kookstudio’s, collega’s en natuurlijk familie. Vanuit mijn cultuur is het logisch dat de familie komt helpen als er gekookt wordt: samen eten is samen koken.

Tijdens het samen eten, is ook samen praten belangrijk. Dat is waarom ik ook keukentafelgesprekken organiseer. Ik begeleid gesprekken op basis van de opleiding Professioneel Communiceren die ik bij Phoenix volg.