Millenials met gemixte achtergrond….

Foodblogger en drijvende kracht achter Mooncake, Jonneke de Zeeuw geeft in haar interview op De Buik aan dat ze uitkijkt naar Paramaribo.

Ik ben erg benieuwd naar Jonneke haar indrukken en ervaringen als ze straks het boek in handen heeft.

 5 gedachten over “Millenials met gemixte achtergrond….”

  • I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

  • I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

  • I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

  • Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

  • Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *