De Buitenvrouw kookt

Beste,

Sinds september 2021 leid ik De Buitenvrouw, de lunchroom in bedrijfsverzamelgebouw Da Vinci (gelegen naast de Haarlemmerweg, vlakbij de molen). Je bent welkom voor ontbijt en lunch met dagverse soep, salades en broodjes (vast op het menu: bakkeljauw, hete kip).

Onder de huidige Covid-19 maatregelen is het niet mogelijk om workshops te organiseren. Gelukkig kan ik wel catering voor je verzorgen. Ik ben in alle wereldkeukens thuis, dus heb je ruime keuze. Naast catering ben ik ook in te huren als privé-chef. Ik kom dan bij je thuis (of op kantoor als daar ook een goede keuken is) voor jou en je gasten koken. Zolang de toegang tot restaurants beperkt is, kun je met mij als privé-chef toch een “uit eten” ervaring hebben. Jullie blijven lekker zitten en ik maak de gerechten, serveer ze uit en geef er toelichting bij. Uiteraard is aan het eind van de avond de keuken opgeruimd – wellicht moet je wel zelf jullie glazen afwassen.
Inmiddels heb ik voor menig intiem gezelschap een avondje diner thuis mogen verzorgen.

Ik zie ernaar uit je in mijn lunchroom (of in jouw keuken) te begroeten.

Blijf gezond, blijf bewegen en verwen jezelf met lekker eten,

Judith


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *